Oldalak

2014. február 28., péntek

Szerdai szeretném! 5. rész

Elnézést a toldóssért, sajnos csak most tudtam érkezni a Szerdai szeretném! rovattal.

Ma (14/02/26) van egy hónapja, hogy elindult a rovat!!! :) Ennek örömére két - azaz kettő darab - könyvet is hozok nektek! :) Mind a kettő New Adult könyv, és mindkettőnek megvan az első része. :)

Elsőnek itt van J. A. Redmerski hazánkban is nagy sikert aratott könyvének, A soha határának a folytatása, amely a héten jelent meg hazánkban, Az örökké határa.

Fülszöveg : A fiú a hosszú utat választotta. A lány azt, amelyik sehová sem vezet. De a véletlen úgy hozta, hogy mind a kettő ugyanoda vitt…

Amikor minden darabokra hullik, a szerelem akkor is megmarad…

Camryn Bennett soha nem volt még boldogabb, mint most. Öt hónap telt el azóta, hogy egy távolsági buszon megismerkedett lelki társával, Andrew Parrish-sel – és nem az esküvő lesz az egyetlen különleges esemény az eljövendőkben. Camryn idegesen, mégis izgatottan várja, hogy leélhesse az életét Andrew-val – azzal a férfival, akiről a szíve mélyén tudja, hogy örökké szeretni fogja. Oly sok minden áll még előttük – mígnem váratlanul bekövetkezik a tragédia.

Andrew nem érti, hogyan történhetett velük ilyesmi. Próbál továbblépni, és azt hiszi, Camryn is ezt teszi. De amikor rájön, hogy Camryn titokban iszonyatosan szenved, és a fájdalmat önpusztító módszerekkel igyekszik elnyomni, kész bármit megtenni, hogy visszahozza a lányt az életbe. Be akarja bizonyítani, hogy a szerelmük mindent legyőz. Andrew úgy dönt, hogy újabb, reménnyel és szenvedéllyel teli utazásra viszi Camrynt. Már csak arról kell meggyőznie a lányt, hogy vágjanak bele…

Ez a rész 200 oldallal soványabbra sikerült, de a Blogturnés értékelések alapján, és nem hozta az első szintjét, de megközelítette, és ez is nagyon jó volt! 

Másodjára Jamie McGuire hazánkban ismételten nagy sikert arató sorozatának a második kötete, a Veszedelmes sorscsapás jön, amely ugyanaz, mint az első rész, csak Travis szemszögéből...

Fülszöveg : Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-e túlságosan szeretni? Travis Maddox két dolgot őrzött meg az anyja halálos ágyán mondott szavaiból: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj! A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti. Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogy látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön.

A Blogturnés hölgyeknek nagyon tetszett Travis szemszöge (meg perzse Travis is :P)...


Hát, ez volt az 1. ünnepi kiadás, tartsatok velem a jövő héten is! :) Jók legyetek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése